Flowers

Flowers är ett helt nytt slotspel som har tagits fram av den världskända speltillverkaren NetEnt. Liksom de flesta spel som kommer från detta företag är Flowers användarvänligt och enkelt att spela, med tydligt markerade vinstlinjer, myntvärden och satsningar per rad. Det fungerar att spela på din dator såväl via Mac, Windows och Linux men också via bärbara enheter som använder sig av operativsystemen iOS och Android. NetEnt har ett välutvecklat Touch-spel som maximerar det grafiska användargränssnittet för just mobilspel. Detta leder till unika spelupplevelser och är ganska så nytt på marknaden. Flowers fungerar därmed perfekt på mobiler med pekskärm så som smarttelefoner. För övrigt erbjuder sloten konstant action och spännande resultat på vinnande satsningar och rundor. 

Detta spel har 5 hjul, 30 vinstlinjer och 3 olika rader. Vidare så finns det fria rotationssymboler, wilds, dubbelsymboler, multiplikatorfunktionen och 3D-grafik. Att byta ut satsningsnivå och myntvärde är enkelt genom användarvänliga ikoner som är snyggt organiserade över skärmens botten. Spins är snabba och smidiga och resulterar i roliga och animerade utbetalningar med realistiska ljudeffekter och levande grafik som ger spelaren underhållning under en längre period. Flowers är ett mycket varierat spel som passar de flesta smakerna oavsett om du vill satsa högt eller lågt. Faktum är att detta spel erbjuder flera olika spelalternativ eftersom spelet har ett flexibelt inställningssystem. Spelet blir ännu mer spännande eftersom det finns 5 olika nivåer du kan satsa på. 

Vinstlinjer och insatser  

Dessa blommor liknar definitivt inte någon ledsen bukett som redan vissnat, Flowers får alla spelare att le! Speciellt vad gäller faktumet att du faktiskt kan vinna en hel del pengar. Du bestämmer själv kombinationen av vinstlinjerna som du vill satsa på och myntvärden för varje spel. Alternativen för myntvärdena varierar från 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent och 50 cent. Flowers har ett traditionellt slot-upplägg med en färgstark och fantasifull tvist som tilltalar spelare. Dubbelsymbolerna fångar spelarens uppmärksamhet redan från start och med all rätt. Dessa dubbla symboler innehåller samma symbol två gånger. Detta gör att du kan få totalt 10 symboler på en vinstlinje vilket leder till en extra hög vinst. 

Tema och grafik  

Spelet är producerat av spelleverantören NetEnt, vilka är kända för att skapa riktigt grymma spel. Flowers är inget undantag från detta utan har bra grafik och upplevs som mycket underhållande. Spelet har en ljus och färgstark atmosfär med blommor, brev, free spins och wild-symboler. Musiken är också välkomponerad och passar perfekt till temat. Spelet är enkelt att förstå och du navigerar lätt runt via den smidiga layouten. För personer som inte gillar så mycket färg är kanske Flowers inte är helt rätt val, men spelet har en lugn musik som får spelaren att slappna av och njuta av stunden. Denna glada videoslot har många vackra symboler som kan ge höga vinster – vilken spelare tycker inte om detta? 

Bonusfunktioner som erbjuds när du spelar Flowers 

Wild-symbolen är din bästa vän när du spelar Flowers. Dessa symboler ökar chanserna att vinna eftersom det kan komplettera en vinnande kombination. En wild-symbol kan ersätta andra symboler på en aktiv vinstrad, men inte varje symbol. Sådana som inte kan ersättas är exempelvis free spins- och dubbelsymbolerna. Under varje free spinläge kan Stacked Wild-symboler visas, dessa symboler fastnar sedan på hjulen och gäller ett antal rundor för att ge dig ännu fler chanser att vinna. Symbolerna för free spins erbjuder ännu fler vinnande alternativ och dessa kan visas som både singel- och dubbelsymboler. Du kan vinna upp till 30 gratissnurr när du får ihop åtta symboler för free spins på rullarna. Vinsterna som gjorts under detta free spins-läge kan därefter öka ytterligare via multiplikator-funktionen. 

Positivt med Flowers 

  • Flowers är ett spel som har en lekfull och färgglad design som får vem som helst att le. 
  • Både grafiken och ljudeffekterna är mycket passande till spelet. 
  • Videosloten erbjuder en hel del bonusar och free spins att ta del av. 
  • Här finns garanterat mycket pengar att vinna. 

Negativt med spelet 

  • Baksidan med ett färgglatt och lekfullt spel är att alla inte kommer att tycka om det. 
  • Vill du som spelare ha mer traditionella färger och en klassisk stil är inte Flowers helt rätt val. 

Sammanfattning  

Flowers nya slotsspel från speltillverkaren NetEnt ger dig som spelare ett färgglatt äventyr att tumla runt i. Sloten är traditionellt byggd med 5 hjul, 30 vinstlinjer och 3 spelrader och insatserna sköter du helt själv. Det är en enkel och användarvänlig slot som är lätt att komma in i och spela på direkt. Funktioner som är extra roliga är wild-symbolerna och multiplikatoreffekten som kan öka vinsterna upp till tre gånger. Vidare så har spelet en bra och snygg grafik och är anpassat både för dator och smartphone. Flowers har en ljus och färgstark atmosfär med välkomponerad musik som passar riktigt bra till temat. Spelare som vill testa på ett lekfullt spel fyllt med free spins borde absolut satsa på Flowers! 

Featured Casino
100 gratissnurr på Vault of Anubis from Red tiger
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller