Jack Hammer

Jack Hammer är en mycket populär spelautomat från den svenska speltillverkaren NetEnt som till och med fått en uppföljare – Jack Hammer 2. Spelet är färgglatt och består av klassiska fem hjul, tre rader och sammanlagt 25 stycken vinstlinjer. Jack Hammer har blivit populärt av flera olika anledningar, varav en är att vinstutdelningen är något högre än hos andra spelautomater. Det finns även en version av spelet som passar de spelare som vill satsa lite större summor pengar, så kallade high rollers. Spelet är uppbyggt runt huvudkaraktären Jack Hammer från Marvel Comics, som kanske inte är jättekänd i Sverige. Han är en gammal bekant till Spindelmannen och har valt att satsa på att lösa brott. 

Spelautomaten bjuder sannerligen på en häftig upplevelse och får sina spelare att känna sig som att de befinner sig inuti en mycket färgglad serietidning. När du lyckas ta hem en vinst dyker en pratbubbla upp och alla symboler under spelets gång är skapta för att efterlikna tecknade bildrutor. Här hittas bland annat wild-symboler som fungerar på så sätt att de ersätter andra symboler och på så vis hjälper till att öka vinstchanserna. Vidare är det här ett spel som bjuder sina spelare på olika sorters bonusar och free spins. Om du vill testa på ett snabbt spel med en hel del action är Jack Hammer absolut rätt spel att satsa på! Fortsätt läs denna recension för mer information! 

Vinstlinjer och insatser  

Som ovan nämnt består Jack Hammer av 25 vinstlinjer som sträcker sig över fem hjul och tre rader. Spelets insatsspann sträcker sig från låga 0,25 euro per spinn upp till 250 euro per spinn och myntvärdet går från 0,01 euro till 1 euro. Som du förstår passar alltså detta spel både för dig som gärna satsar lågt och för dig som hellre riskerar lite mer och satsar högt. Hur mycket du kan vinna i spelet beror såklart på hur mycket du satsar och om dina vinster har skapats med hjälpa av någon bonussymbol eller inte. Jack Hammer har vissa symboler som hjälper dig att skapa vinnande kombinationer och symboler som ger dig gratis spinn. Med dessa ökar dina vinstchanser. 

Tema och grafik  

Jack Hammer är en populär spelautomat som speltillverkaren NetEnt har skapat och spelet är känt för sin häftiga grafiska design som skiljer sig från de flesta andra spel som finns på marknaden. Själva spelplanen ligger på en bakgrund bestående av en blåskalig storstadssiluett med fönster upplysta i husen. Spelets design är utformad som en serietidning och layouten är verkligen lyckad; det känns nästan som att ta del av en serietidning istället för ett spel. Under spelets gång dyker pratbubblor upp med information eller vinstsummor. Alla symboler som syns i spelet är klart inspirerade av serietidningsvärlden och består bland annat av självaste Jack Hammer, den onde Dr. Wuten, en kvinna i nöd, en tidningspojke, en gammaldags telefon och mycket annat. 

Bonusfunktioner i Jack Hammer 

Jack Hammer är ett spel som är känt för att leda till vinst och därför finns det en hel del symboler som du inte vill gå miste om. Spelet erbjuder nämligen några olika specialsymboler som kan leda till bonusar. Free spins-symbolen leder till att du får ta del av gratis snurr om du lyckas få fram fem stycken samtidigt. Under tiden som dessa spinn pågår har du dessutom chansen att vinna tre gånger så mycket den normala vinsten. Detta gäller alla vinstkombinationer. Vidare är det också bra att känna till sticky wins-symbolen som leder till ett spelläge där du får ta del av nya vinstchanser. Detta helt utan att spelaren behöver sätta in ytterligare pengar för att fortsätta spela. 

Positivt med Jack Hammer 

  • Vinstchanserna är högre i jämförelse med många andra spelautomater. 
  • Snygga och spännande symboler kan låsa fast hjulen och leda till vinst, samtidigt som de andra hjulen fortsätter att snurra, vilket ökar vinstchanserna ytterligare. 
  • Jack Hammer bjuder på en strålande och unik grafik som passar de flesta spelare. 

Nackdelar med spelet 

  • Om du är ute efter en klassisk spelautomat är Jack Hammer inte helt rätt val, eftersom fokus ligger på omväxling, färg och fart. 
  • Är du inget fan av serietidningar kommer du nog inte gilla spelet. 

Sammanfattning  

Varför Jack Hammer har blivit en populär slot märks snabbt när du börjar spela. Först och främst är det givetvis positivt att spelet erbjuder en högre vinstchans jämfört med andra spelautomater och detta är nog det som lockar flest spelare. Vidare har Jack Hammer en mycket väldesignad layout med en användarvänlighet i särklass. Det är ett actionfyllt spel med mycket färg som får vem som helst att vilja satsa lite extra. Spelet erbjuder dessutom många olika free spins och bonusar som kan öka vinstchanserna, vilket också gör sloten mer intressant. Jack Hammer är helt enkelt en unik spelautomat som bjuder på en fantastisk spelupplevelse. NetEnt har ännu en gång lyckats skapa en storfavorit som är här för att stanna! 

Featured Casino
100 gratissnurr på Vault of Anubis from Red tiger
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller