Spinata Grande

Spinata Grande lanserades i mars 2015 av det svenska spelföretaget NetEnt. Spelet skiljer sig mycket från deras tidigare lanseringar då du spelar på en mycket större spelplan med betydligt fler vinstchanser. Temat och musiken inspireras av en mexikansk fiesta och du kommer garanterat bli på glatt humör av att spela denna slot. Detta är verkligen något för dig som gillar mycket färg och högt tempo. Spinata Grande bjuder på flera överraskningar så som stora symboler som nästan fyller hela skärmen samt en mini-slot där du har chans att vinna free spins. Du kan alltid prova att spela gratisversionen av spelet tills dess att du känner dig redo att satsa och spela för egna pengar.

Det som gör Spinata Grande till en rolig spelupplevelse är, förutom det färgglada temat, att den har så många extrafunktioner som vi inte är vana vid att se. När du startar spelet kommer du till exempel märka att en symbol är mycket större än alla andra. Alla spelets symboler finns i detta format och hjälper dig att vinna. Det finns även en speciell symbol som, när den visas på skärmen, hjälper dig att aktivera freespins. När du snurrar dessa har du också chans på höga vinster tack vare en extra wild-symbol som inte finns tillgänglig i själva grundspelet. Detta känns verkligen nytänkande och gör att du kan spela i flera timmar utan att bli uttråkad. 

Vinstlinjer och insatser  

Spinata Grande skiljer sig från det vi är vana att se från NetEnt då denna har 5 hjul och 4 rader. Den har också 40 vinstlinjer som du inte kan ändra på. Annars fungerar den som de flesta andra slots då du ska få vinnande kombinationer från vänster till höger. Innan du börjar spela ska du välja vilken insats du vill spela på. Detta görs med pilarna under spelplanen och du kan ändra detta när och hur du vill under spelets gång. Den lägsta insatsen per spin är 2 kronor och den högsta är 2 000 kronor så det är inga problem att hitta den nivå som passar dig. Vi rekommenderar att du kollar myntinsatsen innan du startar spelet så det blir som du tänkt dig. 

Tema och grafik  

Denna slot är ett perfekt sätt att liva upp vardagen på då allt råkar handla om fest och färg. Tankarna förs till en iskall Corona på någon mexikansk paradisstrand. Symbolerna är olika piñatas som brukar finnas på fester och där slås sönder med en pinne. Dessa piñatas är ofta fyllda med godis som sedan regnar ner över gästerna. Spelet är gjort med mycket humor och du bjuds på flera oväntade överraskningar samtidigt som du snurrar på hjulen. Musiken och bakgrundsljuden passar perfekt och är den typiska mexikanska musiken som spelas av mariachi banden. Överlag är Spinata Grande en riktigt härlig spelupplevelse och även om temat inte är ovanligt så känns sloten fräsch och nytänkande. 

Bonusfunktioner och free spins 

För att få freespins i spelet krävs det att du får en speciell symbol som kallas colossal. Denna kan visas på 3 till 9 rutor och aktiverar en mini-slot. Här kan du få både myntvinster och free spins. För att dessa ska tilldelas krävs det att du får minst 3 stjärnor, då kommer du få 5 stycken free spins. Varje stjärna du snurrar fram utöver detta ger dig ett extra spin. I själva free spin-läget kan du få en extra wild-symbol som kan täcka upp till 3×3 av spelplanen. I övrigt fungerar den som wild-symboler brukar göra då den ersätter alla andra symboler på spelplanen. Som du kanske förstår har du då chansen på riktigt stora vinster. 

Positivt med Spinata Grande 

  • Ett roligt och färgglatt tema som tilltalar många och får dig på bra humör. 
  • En annorlunda spelplan som ökar chansen till stora vinster. 
  • Roliga och annorlunda bonusfunktioner som den stora symbolen och free spin-läget. 
  • Stor variation på insatsnivåer som gör att spelet passar alla. 

Negativt med Spinata Grande 

  • Har inga wild-symboler i grundspelet, endast under free spins, vilket är mindre bra. 
  • Du har ingen chans att få dina vinster dubblerade via en multiplikator, något som många andra slots erbjuder. 

Sammanfattning  

Spinata Grande är en riktigt rolig och frisk fläkt från NetEnt som också blivit väldigt populär. Det finns flera slots som har mexikanskt tema men ingen som känns lika välgjord som just Spinata Grande. Vi älskar både designen och grafiken samt den annorlunda spelplanen. Sloten får ett extra plus för de roliga specialfunktionerna som gör att spelet känns extra fräscht och att du hela tiden vill fortsätta snurra. De stora symbolerna gör att du även har större chans att få in en riktig storvinst. Det minsta du kan satsa är två kronor per spin så du kan ha mycket nöje med bara några hundralappar. Vi rekommenderar denna slot både för storspelare och folk som spelar för skojs skull. 

Featured Casino
100 gratissnurr på Vault of Anubis from Red tiger
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller