The Dark Knight Rises

Den grymma batmanfilmen “The Dark Knight Rises” kunde såklart inte vara utan ett tillhörande spel i samma tema. Det är spelleverantören Microgaming som valt att satsa på att utveckla en videoslot med filmen som grund och resultatet kunde inte bli mer enastående. Denna slot får spelaren att känna sig som om den vore en del av filmen på riktigt samtidigt som det finns riktigt bra möjligheter till att lyckas kamma hem en slant på vägen. Här ska du hjälpa Batman att besegra Bane, skurken som du med stor säkerhet känner igen från filmen. Om du är ett fan fan av dessa filmer sedan tidigare kommer du garanterat bli ännu mer frälst genom denna videoslot.

The Dark Knight Rises är en slot som är baserad på filmen från 2012 och Microgaming har lyckats skapa ett mycket underhållande och effektfullt spel. Spelet erbjuder en return to player på 96,4 % vilket är bra för att vara en spelautomat. När du drar i spaken kan du dels njuta av temat Batman men också vinna en hel del pengar. I övrigt är det här är ett spel som erbjuder flera olika bonusar som både ökar vinstsumman och möjligheterna till vinst. Det finns symboler som ger spelaren free spins för att på så sätt kunna spela ännu mer och det är även möjligt att kamma hem en multiplikator. Denna får vinstsumman att multipliceras och är en funktion som alltid uppskattas av spelare. 

Vinstlinjer och insatser  

The Dark Knight Rises är enkelt att spela, reglerna är lätta att förstå och du kommer snabbt in i spelrytmen. Spelautomaten består av det klassiska konceptet med fem hjul och har dessutom hela 243 olika vinstlinjer. En hel del sätt att vinna på, med andra ord! Som spelare kan du välja ett myntvärde mellan 0,01 euro och 0,5 euro. Den lägsta insatsen är 0,3 euro. Det som är speciellt roligt med The Dark Knight Rises är att det finns en jackpott som du kan vinna och som motsvarar 1 500 gånger den vinst du vunnit. Det dyker upp olika symboler under spelets gång vilka är inspirerade av filmen. Den mest värdefulla symbolen är Batman själv eftersom denna kan multiplicera din insats hela 125 gånger. 

Tema och grafik  

Filmen blev en stor hit och spelet hade såklart riktigt höga förväntningar på sig. Men visst levde videosloten The Dark Knight Rises upp till dessa! Microgaming har skapat ett riktigt underhållande spel som du snabbt kan lära dig samtidigt som du upplever massor av action. Spelet har utmärkt grafik och ljud, vilket höjer nivån på underhållningen ännu mer. När du spelar kan du stöta på alla karaktärer och skådespelare så som Christian Bale som Batman, Tom Hardy som den onde Bane, Gary Oldman som kommissarie Gordon och Anne Hathaway som den sexiga Catwoman. Det märks verkligen att utvecklarna till spelet velat skapa ett spel med mycket liv, precis som i filmen och de har verkligen lyckats. 

Bonusfunktioner som spelet erbjuder 

När du spelar The Dark Knight Rises finns det en jackpott som ger hela 1 500 gånger vinsten som du kan kamma hem. Detta är såklart lockande när du spelar. Tänk att vinna 100 kronor och sedan ta hem jackpotten uppå det – då har du plötsligt vunnit hela 150 000 kronor! Förutom detta finns också wild-symboler på det tredje hjulet som kan ersätta vilken annan symbol som helst. Det finns också en effekt där du ser hur Batman börjar slåss med Bane vilket leder till en massa free spins. Vidare finns det också en multiplikatorfunktion som ökar din vinst till hisnande höjder. Du kan med andra ord både vinna och spela mer genom denna spelautomat. 

Positivt med spelet 

  • Det som är positivt med detta spel är att det är en enkel slot som du snabbt lär dig hur den fungerar. 
  • Grafiken är enastående och du känner dig underhållen hela tiden. 
  • Det är ett spel som får dig att känna som om du verkligen kämpar mot det onda tillsammans med Batman.  
  • Temat är tydligt och lockar framförallt batman-fans. 

Negativt med spelet 

  • Spelet skulle kunna ha en högre RTP, något som flera andra spelautomater lyckas erbjuda. 
  • Det finns tyvärr inte någon progressiv jackpott i The Dark Knight Rises, vilket hade varit uppskattat. 
  • Temat passar inte alla spelare. 

Sammanfattning  

The Dark Knight Rises är ett spel för dig som vill ha mycket action när du spelar. Microgaming har lyckats skapa ett spel med utmärkt grafik och ljud. Gillar du filmerna om Batman kommer du gilla även detta spel. Här kommer du få möta de olika karaktärerna och skådespelarna som du ser i filmen och känslan är att du verkligen slåss tillsammans med Batman mot det onda. Såklart är det extra kul att du också kan vinna pengar på vägen. Här får du chansen att vinna flera bonusar och free spins och dessutom en jackpott som multiplicerar vinsten upp till 1 500 gånger. Vem vill inte kamma hem en storvinst tillsammans med Batman? Spelet passar alla som gillar action, är du en av dem? Testa sloten direkt! 

Featured Casino
100 gratissnurr på Vault of Anubis from Red tiger
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller