The Wish Master

The Wish Master är ett spel för dig som gillar mystik och vill uppleva magi. Sloten kan nämligen se till att alla ens drömmar bli uppfyllda. The Wish Master är ett spel som utvecklats av spelleverantören NetEnt och som förväntat är både grafik, ljud och underhållning av mycket hög klass. Detta är en videoslot som verkligen ser till att få dina önskningar uppfyllda. Spelet har ett orientalisk ljud i bakgrunden och redan efter några spins kan du se hur anden i lampan närmar sig skärmen. Det är då du kan göra dina önskningar som förhoppningsvis blir uppfyllda. Spelet har fem olika hjul, tre rader och 20 vinstlinjer där du som spelare kan ändra både vinstlinjer och myntvärde under spelets gång. 

Med andra ord behöver inte plånbokens storlek vara ett hinder utan du kan satsa hur du vill, med höga eller låga värden. Vill du inte behöva anstränga dig så mycket kan du välja att aktivera autospel, vilket ser till att datorn tar hand om spelandet åt dig. The Wish Master erbjuder också flera olika wild- och scatter-symboler som såklart gör spelet ännu mer spännande. Även dessa är representerade genom olika mystiska symboler som till exempel oljelampor. Spelet kan spelas antingen via datorn eller direkt i mobilen. Var du än befinner dig när du känner suget efter mystik kan du alltså plocka upp mobilen och köra en runda på sloten. Har du riktigt tur kommer du kamma hem en svindlande summa. 

Vinstlinjer och insatser  

The Wish Master är i vanlig ordning utrustad med fem hjul och tre rader och innehar 20 vinstlinjer där du kan justera ditt myntvärde så att satsningen passar dig. Myntvärdet för videosloten sträcker sig från 0,10 till 5 kronor samt med insatsnivåerna 1-10. Minsta insatsen är alltså två kronor medan högsta ligger på 1 000 kronor. Ju mer du satsar, desto större blir vinsten men spela inte för mer än vad du verkligen har råd med. Eftersom satsningarna bygger på valfrihet gör det att vem som helst kan spela The Wish Master, oberoende på budget. Glöm inte att en mindre insats också kan generera i en trevlig vinst så hitta den nivån som passar dig och din plånbok bäst! 

Tema och grafik  

Detta är spelet för den som söker efter rejäl underhållning men samtidigt vill drömma sig bort till en annorlunda och unik värd. Anmärkningsvärt är definitivt grafiken, något du slås av direkt när du sätter igång spelet. NetEnt har lyckats skapa en slot med riktigt häftig grafik, mycket action samt ljudeffekter som passar in perfekt under spelets gång. Här får du helt enkelt möjlighet att upptäcka en ny värld som är fylld av en rad olika möjligheter. The Wish Master vill att sina spelare ska uppleva magi när de spelar och hela temat är tänkt att ge en drömmande känsla. Detta är något som NetEnt absolut lyckats med i våra ögon och är något som många spelare verkar hålla med om. 

Bonusfunktioner som spelet erbjuder 

The Wish Master har en scatter-symbol som liknar ett pergament med en oljelampa. Scatter-symbolen spelar en unik roll i The Wish Master. En enda scatter, var som helst på hjulen, räcker för att släppa ut The Wish Master som då aktiverar en slumpmässig funktion under 10 rundor. Dessa funktioner inkluderar extra wilds, wild reels, expanding wilds, multiplikatorer och massa annat kul. Som spelare kan du ha upp till tre specialfunktioner aktiverade samtidigt. Lyckas du med detta kan du räkna med ett ordentligt vinstregn. Spelet har flera olika typer av wilds, varav en är en traditionell wild-symbol. Dessa kan dyka upp när som helst och har egenskaperna att kunna ersätta alla andra symboler förutom scatters. 

Positivt med The Wish Master 

  • Som vanligt har NetEnt lyckats skapa ett spel som verkligen erbjuder mycket underhållning. 
  • Grafiken är utmärkt och ljudeffekterna passar bra ihop med spelet. 
  • Chansen till riktigt stora vinster lockar såklart många spelare. 
  • The Wish Master har utmärkta bonusar och free spins som du kan ta del av under spelets gång. 

Negativt med The Wish Master 

  • Om du inte gillar nytänkande spel utan föredrar de klassiska varianterna är inte detta rätt spel för dig. 
  • Det är en slot där mycket olika saker händer, vilket kan upplevas som något stökigt. 

Sammanfattning  

The Wish Master har allt du kan önska dig av ett NetEnt-spel; utmärkt grafik med vackra symboler, extremt tilldragande atmosfär och givetvis drivor av unika specialfunktioner. Till och med ljudeffekterna som sloten erbjuder prickar helt rätt i spelet. Det finns inget regelrätt bonusspel men Wish Master-funktionen är så unik att vi helt enkelt inte kan gnälla. Free spins och bonusar är såklart också alltid välkommet! Med möjligheten att vinna riktigt stora pengar är detta något av en fullträff som vi rekommenderar alla att prova på. Våga träda in i den här mystiska värld som The Wish Master erbjuder och våga satsa och dröm om storvinsten! Det här är spelet för dig som vill få dina drömmar uppfyllda! 

Featured Casino
100 gratissnurr på Vault of Anubis from Red tiger
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller